Disqe

Disqe te reja

Muzik? alternative nga emra t? njohur t? muzik?s. Por n? tregun e jav?s vjen dhe Aerosmith me rock& roll dhe dance me hitet e k?tij sezoni.
Alternativ?


P?r t? gjith? ata q? preferojn? muzik?n alternative, n? t? gjitha pikat e "Number one" prej pak dit?sh ?sht? vendosur n? vitrina nj? album ku jan? p?rmbledhur k?ng? t? njohura t? k?saj rryme. Dhe fansat nuk kan? vonuar t? blejn? nj? album t? till? ku mund t? gjeni dhe t? famshmen Gwen Stefani me "Let me blow ya mind" e Who's that girl", apo Erex, Stevie J dhe Eve me "You hade me, you lost me", Drag on me "Got what you need", Da Brat dhe Trina me "Gangsta B", apo Styles of the lox me "That's what it is", apo The lox dhe Drag on me "Thug in the street", apo Damian dhe Stephen Marley me "No, no, no", Teena Marie me "Life is so hard", apo Mashonda Tifrere me "Be me"... dhe plot k?ng? t? tjera po kaq t? njohura. Jan? plot 16 materiale q? vijn? n? nj? album t? vet?m. I cili kushton 600 lek?


Aerosmith


Me kalimin e viteve ata nis?n t? njihen si grupi m? i famsh?m i muzik?s rock and roll n? Amerik?. Madje dhe p?rtej saj. Nuk kishte si t? ndodhte ndryshe p?rderisa pas ?do prezantimi, t? albumeve t? reaj q? realizonin djemt? pushtonin tregun muzikor me k?ng? q? b?heshin hite menj?her? dhe mbeteshin n? historin? muzikore t? rokut. K?shtu ndodhi me nj? nd?r albumet e tyre t? para "Fever", k?shtu do t? ndodhte edhe n? vazhdim?si me albumin e radh?s "Rats in th? cellar", me "Livin on the edge", apo dhe me "Last child" e "Same old song and dance. Turneun e fundit n?p?r bot? e realizuan p?r t? prezantuar albumin "Honkin'on bobo" t? cilin tashm? mund ta gjeni dhe n? t? gjitha dyqanet diskografike n? Tiran?. Fasnat e Aerosmith do t? mund t? d?gjojn? n? k?t? album "Road runner", "Shame, shame, shame", "Eyesight to the blind", "Baby, please don't go", "Never loved a girl", "You gotta move", "The grind", "I'm ready", "Temperature", "Stop messin' around", "Jesus is on the mainline"...Kjo cd kushton 600 lek?.


Dance 2005


Studio muzikore "Top record" ka realizuar nj? p?rmbledhje me disa prej k?ng?ve m? t? sukseshme t? rrym?s dance, t? cilat kan? pushtuar radiot dhe lokalet e nat?s. Disa prej k?tyre k?ng?ve q? mund t'i d?gjoni tashm? dhe n? "Top dance 2005" jan?: "Hermanita" nga Aventura; "Sunshine" nga Molella; "Lonely" nga Deep Spirit etj. Kjo cd kushton 700 lek?.


No trust


Nj? tjet?r grup q? ?sht? b?r? i njohur prej "Top festit" vjen me nj? album t? ri n? tregun muzikor. Djemt? e prezantuar si "No trust" mund t'i d?gjoni me "Dua t? jem" ku kan? p?rfshire dhjet? prej k?ng?ve t? tyre si: "Mendoj p?r ty", "M? mungon", "Duhet ta dish", "What;s going on", "Sa bukur", "Me ty", "Lufto" etj. Ky album kushton 600 lek

Te tjera..

Karikatura

Nga Kleket