Muzike

Nuk ?sht? m? ?up?rlinka Ambra

Pas fest?s p?r fitoren n? Sanremo, permtojn? se do t? b?jn? dhe das?m. Nj? ceremoni intime q? do t? kuror?zoj? bashk?jetes?n dy vje?are t? Ambr?s me k?ng?tarin Francesko Renga. Ku nuk do t? mungoj? dhe vajza e tyre e vog
A e mendoj martes?n me Franceskon? Nd?rroj shpesh mendje p?r k?t? gj?. N? fillim t? lidhjes son? nuk e mendoja dhe aq, ndoshta sepse ishim pregatitur t? p?rjetonim di?ka m? t? madhe: lindjen e vajz?s son? Jolanda. Pastaj erdhi nj? moment kur tek un? u rizgjua d?shira p?r martes?. Ashtu si? ka pasur dhe ?aste kur nuk m? ka interesuar m?. Por n? fund t? fundit do t? b?j si t? d?shiroj? ai. Gjithsesi, edhe n?se do t? ndodh?, ceremonia do t? b?het shum? intime, ndoshta vet?m mes meje dhe Franceskos". Me nj? shprehje t? qeshur, si gjithnj?, n? fytyr? Ambra Angiolini pranon t? rr?fehet p?r martes?n e shpejt?, t? mundshme, me kang?tarin Francesko Renga, (i cili fitoi Sanremon e k?tij viti) pas nj? historie dashurie dhe bashk?jetes? dy vje?are me nj?ri- tjetrin dhe pas lindjes s? vajz?s s? tyre Jolanda, m? 2 janarin e vitit 2004.


Kan? q?n? nj? nd?r ?iftet m? t? ndjekur n? Sanremon e k?tij viti. Ai pas suksesit q? pati me albumin e tij "Camera con vista", konkuroi n? festival me k?ng?n "Angelo" dhe u shpall fitues. Nd?rsa dhe ajo u ngjit n? sken?n e Aristonit, por e ftuar si opinioniste n? talk-show, si e zgjedhura e Bonolis.


?far? ju shtyu q? t? ktheheshit n? Sanremo?


N? t? v?rtet?, Bonolis m? kishte ftuar p?r "Domenica in" q? dy vjet m? par?, por un? at?her? isha shtatz?n? e po kaloja nj? periudh? shum? t? v?shtir?, ndaj nuk mund ta pranoja at? ftes?. Mu dha s?rish ky shans kur un? isha ende n? m?dyshje se mos ngjarjet q? kishin t? b?nin me jet?n ton? private do ta largonin v?mendjen e t? tjer?ve nga k?nga me t? cil?n Francesko do t? konkuronte n? festival. Pastaj e mendova se ky do t? ishte nj? problem i p?rhersh?m n? jet?n ton?, ndaj dhe vendosa q? k?t? her? ta pranoja me shum? k?naq?si ftes?n.


?far? ndryshimesh kan? ndodhur n? jet?n tuaj, pas lindjes s? vajz?s, Joland?s?


Asgj?, ?do gj? ?sht? si m? par? p?r mua. Gjith?ka ?sht? kaq e mrekullueshme.


Nj? bilnac pas k?tyre dy viteve bashk?jetes? m? Franceskon?


Mardh?nia jon? ka kaluar n? shum? faza. N? fillim sigurisht q? nuk njiheshim shum? me nj?ri- tjetrin por Francesko m? p?lqeu sapo e pash? sidomos p?r frym?n e bashk?punimit q? gjeta tek ai, t? cil?n nuk e kisha provuar ndonj?her?, madje as n? mardh?nien me maman? time p?r ?udi. Ai dhe vajza jan? gjith?ka p?r mua. Por Francresko megjithat? ?sht? dhe nj? njeri i v?shtir?, dembel q? mi ka dor?zuar mua t? gjitha p?rgjegj?sit? mbi vajz?n. Gjith?ka duhet ta organizoj un?. Ndoshta kjo u ndodh pjes?s m? t? madhe t? grave, por un? nuk e dija q? do t? dija ta b?ja ashtu si duhet k?t? detyr?. Por ia kam dal? ndoshta pse ai m? jep gjithmon? dashurin? p?r t? cil?n kam nevoj?, edhe kur ?sht? larg meje, n?p?r turne. Kemi kaluar bashk? shum? gj?ra s?bashku e n?se un? nuk do t? isha kaq kryene?e dhe ai nuk do t? ishte kaq i mir?, do ta kishim humbur nj?ri- tjetrin.


Kujt i ngjan Jolanda?


Mbi k?t? argument ka pasur dy grupe q? kan? dh?n? mendimet e tyre t? kund?rta. N? fillim, kur Jolnada ishte shum? e vog?l ishin t? shumt? ata q? thoshin se ajo i ngjante babait t? saj nd?rsa tani, p?rkundrazi, jan? m? t? shumt? ata q? e p?rngjasojn? me mua. Dhe un? i besoj edhe pse Francesko aq q? do t'ua v?r? veshin k?tyre deklarimeve. N? fakt ajo ka marr? shum? nga t? dy. Q? tani duket se Jolanda do t? b?het tip dembele, si i ati i saj, ka nj? d?shir? t? madhe p?r t'u llastuar, ashtu si dhe ai. Por ?sht? po aq pasionante sa un?, nevrikoset po aq shpejt sa dhe un?.


Objektivat tuaja pas Sanremos?


Dua t? rifilloj aktivitetin tim. Tani jam gati. Mes mund?sive t? para q? m? jan? ofruar ?sht? kthimi n? radio p?r t? prezantuar nj? emision me t? rejat m? t? fundit mbi muzik?n. Nd?rsa p?rsa i p?rket televizionit nuk besoj se do t? jem gjith? koh?s si e ftuar. Jam duke pritur ndonj? propozim q? t? m? p?lqej? e q? t? jet? m? pran? natyr?s sime. Nuk mund t'i lejoj vetes m? asnj? gabim.

Te tjera..

Karikatura

Nga Kleket