E Premte, 15 Qershor 2012
Portofol
E Premte, 04 Nentor 2011
Krahasuar me disa vite m? par? tregu i modeleve shqiptare nuk ka p?suar ndonj? ndryshim t? madh. P?rve? disa fatlumeve q? jan? shnd?rruar n? imazhe kompanish, k?rcimtare n? klipe k?ng?sh apo modele sfilatash, pjesa tjet?r presin. Ose zgjedhin t? studiojn
Alida Cenaj
E Premte, 29 Korrik 2011
Supermodel of Albania 2011 ? Tirana Fashion Week. Konflikti gjyq?sor me Dhom?n Komb?tare t? Mod?s dhe marr?dh?nia me Fadil Berish?n. Videoklipet dhe disa opinione t? Joni Pe?it mbi mod?n shqiptare
Alida Cenaj
E Premte, 15 Korrik 2011
Nj? kompani britanike mode hulumton n? Tiran? duke p?rzgjedhur nj? vajz? t? vog?l shqiptare si modele. Jusra Cibaku dhe kontrata me Marks & Spencer. Marr?veshja q? nisi on line dhe p?rfundon k?t? muaj, n? Lond?r
E Premte, 28 Mars 2008
Nuk kane dyqane e as linja veshjesh te prodhuara ne mase. Nuk jane madje as shtepi mirefilli mode. E megjithate stilistet shqiptare nuk qahen kur vjen puna per te folur per fitime. Sepse edhe keshtu moda eshte nje biznes i mire. E tregojne Asllani, Konomi e Nurce
Nga Alida Cenaj

Te tjera..

Karikatura

Nga Kleket