E Premte, 17 Nentor 2006
Buzeqeshja e Bashes mirefilli ngjan me shume politike, se instiktive, me shume e qellimshme, se e pavarur
nga Kico Blushi
E Premte, 17 Nentor 2006
nga Aleksander Cipa
E Premte, 17 Nentor 2006
Qeveria erdhi ne pushtet me moton per te luftuar korrupsionin, por, sa i perket drejtesise, ka mbetur ne retorike
nga Lutfi Dervishi
E Premte, 10 Nentor 2006
nga Artan Lame
E Premte, 10 Nentor 2006
nga Eduard Zaloshnja
E Premte, 10 Nentor 2006
nga Baton Haxhiu
E Premte, 29 Shtator 2006
Askund botes nuk ka te "denuar" te pafajshem, qe mbahen ne shtepi pa gardiane e police shteti
nga Mentor Kikia
E Premte, 29 Shtator 2006
Korrupsioni dhe paaftesia e Kryeministrit do te jene pikat ku socialistet do te mbeshtesin tallazin e tyre
nga Lorenc Vangjeli
E Premte, 29 Shtator 2006
Ne cdo vend te botes nje implikim i tille i presidentit do te kishte shkaktuar nje termet
nga Mero Baze
E Premte, 29 Shtator 2006
?Perca njerezit dhe bashko pushtetet? eshte motoja e gjithkujt qe lakmon sundim
nga Andrea Stefani

Te tjera..

Karikatura

Nga Kleket