E Premte, 18 Maj 2012
T? m?suar me nj?trajtshm?rin? e artit q? na servirin, kemi harruar ?do shije tjet?r. Ka koh? q? nuk d?gjoj nj? k?ng? q? t? flas? p?r problemet e mia, e as t? atyre q? njoh. N? nevoj?n ton? p?r t? d?gjuar di?ka ndryshe, mund t? arg?tohemi edhe me Mamic?n, shoqen e Jorgjic
Koloreto Cukali
E Premte, 04 Maj 2012
Targeti i v?rtet? i t?r? k?saj g?njeshtre t? kthyer n? sistem, ?sht? pik?risht njeriu i periferis?. Ai njeri q? ka nja 22 vjet, ose dhe m? par?, n? koh?n e Enverit, q? ?nd?rronte t? ishte pjes? e asaj bote ku ka v?rtet nj? superlig?, ku ka v?rtet supermarkata, ku ka v?rtet Chloe
Koloreto Cukali
E Premte, 13 Prill 2012
G?zimi i ?uditsh?m q? f?mija e tjet?rkujt paska b?r? seks n? nj? reality show, se ?i imi s?b?n nga k?to?, ?sht? g?zimi i orkestr?s q? u bie veglave nd?rsa Titaniku po mbytet. Kjo dallandyshe, p?r fat t? keq, nuk sjell dot revolucion seksual.
Koloreto Cukali
E Premte, 06 Prill 2012
Rauf Elmas, Drejtor i Divizionit Teknik t? AMC. Perfeksioni inxhinierik p?rball? cil?sis? e thjesht?sis? s? sh?rbimit ndaj abonent?ve. Kjo ?sht? nj? nga sfidat kryesore t? nj? inxhinieri i shk?lqyer. Nj? CV profesionale dhe njer?zore shum? m? e ndryshme nga ajo q? mund t? pritet nga nj? person ?specifikisht teknik?
E Shtune, 13 Gusht 2005
E Shtune, 06 Gusht 2005
E Marte, 30 Nentor 1999
E Shtune, 26 Mars 2005
E Shtune, 22 Maj 2004
E Diele, 01 Shkurt 2004

Te tjera..

Karikatura

Nga Kleket