E Premte, 01 Prill 2011
Interviste me perfaqesuesin e presidences se rradhes se Bashkimit Europian. Hungaria, BE-ja dhe Shqiperia. Cfare shansesh kemi per statusin kandidat, pas 21 janarit. Ligji hungarez i medias, bashkepunimi ekonomik dhe?nje histori plot pika kontakti
Alqi Kociko
E Premte, 01 Maj 2009
Partia Socialiste dhe lidershipi i saj. Miqesia me Ilir Meten dhe vendimi per te kandiduar ne zonen qe kreu i LSI e ka dominuar per shume vite. Pse-te e hyrjes ne politike te nje prej njerezve me te njohur te biznesit. Fidel Ylli premton politiken ndryshe, ate te rene, qe Edi Rama e ka shpallur si armen qe do t?i jape fitoren ne keto zgjedhje
Nga Alida Cenaj
E Premte, 02 Shkurt 2007
Nga nje proces gjyqesor ne tjetrin me pronarin e tokes, Muzeu Kombetar i Natyres eshte ne degradim e siper. Rektori i UT, Shezai Rrokaj shpjegon arsyet dhe flet pet situaten e punes shkencore universitare
E Premte, 10 Nentor 2006

Te tjera..

Karikatura

Nga Kleket